Glass Wall house

About Project

interior design

Project Detail

Glass Wall House

The ground floor of the commercial building will be renovated as living space for a small family.
Total area of ??60 square meters is very small, and customers also want more privacy.
The interior space has been lit. The designer has used glass block wall into the front wall and a window for ventilation. The house is designed with a mezzanine for working space and books shelf.

ชั้นล่างของอาคารพานิชย์กำลังจะได้รับการปรับปรุงให้เป็นพื้นที่พักอาศัยสำหรับครอบครัวขนาดเล็ก
พื้นที่ทั้งหมด 60 ตารางเมตร ถือว่าขนาดเล็กมาก และ ลูกค้ายังต้องการความเป็นส่วนตัวมาก
เพื่อให้พื้นที่ภายในได้รับแสงสว่างเพียงพอ ผู้ออกแบบจึงได้นำผนังบล็อคแก้วเข้ามาใช้ก่อผนังหน้าบ้านและให้มีหน้าต่างให้สามารถระบายอากาศได้ ภายในบ้านออกแบบให้มีชั้นลอยเพื่อเป็นพื้นที่ทำงานและเก็บหนังสือ 










 

Share this Project !